Миш, крава, Тигар, Зец, Змај, Змија знак Маскота плиша и животиња Пуњене

Detalji o proizvodu

Кратак увод:

Цустом плишане играчке / маскота плиш за Моусе, Цов, Тигер, Раббит, Драгон, Снаке. Добар квалитет нова година поклон плиш играчка, другачији дизајн плиша за Масцот и са добрим квалитетом.

5.0 (001) .јпг


Примарни конкурентске предности:

Израдили смо за светске клијентима и брендовима класе, као што је К-Март, Таргет, Амазон, Вал-Март, Диснеи, Хасбро, Паул Смитх, итд Сви производи широм света на широком спектру компанија широм света.


Ми смо увек осећају да су сви успех наше компаније је у директној вези са квалитетом производа које нудимо. ИАНЦХЕНГ АОКАИ је ИСО9001: 2008 сертификат компанија која је успјешно прошао ИЦТИ, Диснеи, Вал-Март, ГСВ, ФЦЦА ревизије. Због тога је признат као један од водећих предузећа Плишана играчка у региону.

2.0 (001) .јпг

Велцоме то купи миша, краву, тигар, зец, змај, змија хороскопски маскота плиша и животиње пуњене са наше фабрике. Такође прихватамо прилагођене наредбе ако је потребно. Уживајте у нашем ненадмашну цену и услуга сада.

Hot Tags: миш, крава, тигар, зец, змај, змија знак маскота плиш и животиња пуњене, Кина, фабрика, прилагодити

Par: Зима животиња папуче за бебе и одрасле, Вомен животиња папучица То је сладак са Плусх Анимал Sledeći: Ускршња јаја плиш играчака, софт играчку и Пуњена играчака са супер ускршња јаја Гифт

Srodni proizvodi

Istraga