Р Ус Плишане играчке, плишане играчке, пуњене играчке квалитетно и Нице Хандворк

Detalji o proizvodu

Кратак увод:

Р УС плиш играчка, РТЛ бренд плиш играчка са добрим квалитетом, нас Р Плишана играчка са великом циљу, хот сале плишаним играчкама за Р Ус. Познат плиш играчка продају широм света са добром вести и леп рад руку.

5.0 (001) .јпг


Паковање и испорука

Паковање Детаљи:

Паковање и испорука

Паковање Детаљи: Иннер паковање: Полибаг / Спољни паковање: Цартон

Испорука Детаљи: 40-45 дана након би


Примарни конкурентске предности:

Израдили смо за светске клијентима и брендовима класе, као што је К-Март, Таргет, Амазон, Вал-Март, Диснеи, Хасбро, Паул Смитх, итд Сви производи широм света на широком спектру компанија широм света.


Ми смо увек осећају да су сви успех наше компаније је у директној вези са квалитетом производа које нудимо. ИАНЦХЕНГ АОКАИ је ИСО9001: 2008 сертификат компанија која је успјешно прошао ИЦТИ, Диснеи, Вал-Март, ГСВ, ФЦЦА ревизије. Због тога је признат као један од водећих предузећа Плишана играчка у региону.

2.0 (001) .јпг

Велцоме то купити у САД Р плишане играчке, плишане играчке, плишане играчке са добрим квалитетом и лепим ручни рад са наше фабрике. Такође прихватамо прилагођене наредбе ако је потребно. Уживајте у нашем ненадмашну цену и услуга сада.

Hot Tags: Р УС плишане играчке, плишане играчке, плишане играчке са добрим квалитетом и лепим ручни рад, Кина, фабрике, прилагођени

Par: Мала величина | Цартоон Софт Плусх Кеицхаин тоис То је јефтин и мода Sledeći: Валмарт плишане играчке Вхтх бистраа поставка, Софт Пуњене играчке са Вармарт Ордер

Srodni proizvodi

Istraga