Диснеи Плишане играчке, пуњене Софт Тоис Са Диснеи Цлассиц карактера Маде ин Цхина

Detalji o proizvodu

Кратак увод:

Цустом ХИГН квалитет плишане играчке, меке играчке производе за Диснеи.полице Јуди, Анна Елса, Мицкеи Моусе и друге класичан Деснеи карактера, произведени од кинеског произвођача, цуте плишане играчке са Диснеи ревизије фабрике.


Опис производа

1.материал: Суперсофт Плусх; Пуњење: 100% пп Цоттон

2.Сизе: 15цм-45цм или прилагођено Сизе

3.оур производи могу проћи ЕН71-1.2.3, АСТМ, 3Ц ...

4.Цолор и лого може бити промењен у складу са захтевима клијента

5.реасонабле цена са квалитетом хиге, атрактиван дизајн


Примарни конкурентске предности:

Израдили смо за светске клијентима и брендовима класе, као што је К-Март, Таргет, Амазон, Вал-Март, Диснеи, Хасбро, Паул Смитх, итд Сви производи широм света на широком спектру компанија широм света.


Ми смо увек осећају да су сви успех наше компаније је у директној вези са квалитетом производа које нудимо. ИАНЦХЕНГ АОКАИ је ИСО9001: 2008 сертификат компанија која је успјешно прошао ИЦТИ, Диснеи, Вал-Март, ГСВ, ФЦЦА ревизије. Због тога је признат као један од водећих предузећа Плишана играчка у региону.

2.0 (001) .јпг


Велцоме то купити Диснеи плишане играчке, пуњене плишане играчке са Диснеи Цлассиц карактера направљен у Кини са наше фабрике. Такође прихватамо прилагођене наредбе ако је потребно. Уживајте у нашем ненадмашну цену и услуга сада.

Hot Tags: диснеи плишане играчке, плишане играчке меке са Диснеи Цлассиц карактера маде ин цхина, Кина, фабрика, прилагодити

Par: Валмарт плишане играчке Вхтх бистраа поставка, Софт Пуњене играчке са Вармарт Ордер Sledeći: Ауто Плишане играчке Са Бланкет, Нови дизајн аутомобила плишане играчке Мека и Хигн квалитета

Srodni proizvodi

Istraga