Беба Слеепинг Баг Зима То је топла, Паттерн Фрее, Баби Бунтинг за безбедност у Канади Маркет

Detalji o proizvodu

Кратак увод:

РТЛ мека животиња у облику плиш беби баг.Цоттон беба врећу за спавање, шарене слатка сигурно бебе врећа за спавање, велико децу за спавање баг.100% дечија дотакао врећа за спавање са одвојивим рукав.


Посебне напомене: Узорак

1. Пример пуњења: 100УСД обично.

2. Примери а: 5-7 радних дана.

3. Ми ћемо понудити тест узорак у року од 3 дана након што примимо вашу јпг дизајн слику, онда ће вам послати слику тест узорка, можете дати нам измени идеје, онда радимо финалне узорке у року од 5 дана.

4. Накнаде Узорак ће вратити након би доћи до 3000пцс.


Паковање и испорука

Паковање Детаљи:

Паковање и испорука

Паковање Детаљи: Иннер паковање: Полибаг / Спољни паковање: Цартон

Испорука Детаљи: 40-45 дана након би


Примарни конкурентске предности:

Израдили смо за светске клијентима и брендовима класе, као што је К-Март, Таргет, Амазон, Вал-Март, Диснеи, Хасбро, Паул Смитх, итд Сви производи широм света на широком спектру компанија широм света.


Ми смо увек осећају да су сви успех наше компаније је у директној вези са квалитетом производа које нудимо. ИАНЦХЕНГ АОКАИ је ИСО9001: 2008 сертификат компанија која је успјешно прошао ИЦТИ, Диснеи, Вал-Март, ГСВ, ФЦЦА ревизије. Због тога је признат као један од водећих предузећа Плишана играчка у региону.

4.0 (001) .јпг

2.0 (001) .јпг


Велцоме то купити торбу зиму беба спава да је топло, образац слободан, баби Бунтинг за безбедност у Канади тржишту са наше фабрике. Такође прихватамо прилагођене наредбе ако је потребно. Уживајте у нашем ненадмашну цену и услуга сада.

Hot Tags: беби врећа зима која је топла, образац бесплатно, беба овсанка за безбедност у Канади тржишту, Кина, фабрика, прилагодити

Par: Беба Плишани Пијамас Са Анимал Плусх, Нев Десигн Баби Слеепвеар Са Цустомед Штампано Sledeći: Плиш Торбе Хот сале, Цуте анимал торбе плиш, нови дизајн торбе Плишана играчка, добар квалитет торбе Плишана играчка, Цатоон плиш Багс Пуњене играчке

Srodni proizvodi

Istraga